Gyakori kérdések

Gyakorlati kérdések és válaszok

A Cedralex szabadáras, gyógyszertárban kapható készítmény, a fogyasztói ára patikánként eltérő lehet. Javasoljuk, hogy érdeklődjön a környékbeli patikákban. Erre a linkre kattintva megnézheti, hogy melyik webpatikában kapható a Cedralex.

A Cedralex gyógyszertárban kapható dermokozmetikum. Erre a linkre kattintva megnézheti, hogy melyik webpatikában kapható a Cedralex.

Nem, a Cedralex gyógyszertárban vény nélkül kiadható, nem támogatott, szabadáras készítmény. Erre a linkre kattintva megnézheti, hogy melyik webpatikában kapható a Cedralex.

Mivel a Cedralex nem vényköteles, gyógyszertárakban és webpatikákban is vény nélkül kapható. Erre a linkre kattintva megnézheti, hogy melyik webpatikában kapható a Cedralex.

A Cedralex gyógyszertárakban és webpatikákban kapható. Az árak eltérhetnek patikánként, illetve előfordulhat, hogy egyes patikák engedményes áron kínálják. Erre a linkre kattintva megnézheti, hogy melyik webpatikában kapható a Cedralex.

A Cedralexet világszerte 35 országban, például Franciaországban, Olaszországban, Portugáliában, Horvátországban, Csehországban, Svájcban, Ausztriában, Brazíliában és persze Magyarországon is árusítják. A Cedralex gyógyszertárban kapható. Erre a linkre kattintva megnézheti, hogy melyik webpatikában kapható a Cedralex.

A Cedralex használata és hatékonysága

Tegyen egy kis mennyiségű Cedralexet a tenyerébe, és finoman masszírozza a krémet a bőrbe, felfelé irányuló mozdulatokkal. A bokától indulva haladjon felfelé combközépig. A képpel illusztrált használati leírás a weboldalunkon is megtalálható.

A Cedralex terhesség alatti használatával kapcsolatos vizsgálatot nem végeztek. Kérje ki gyógyszerésze, kezelőorvosa tanácsát!

A Cedralex évszaktól függetlenül, egész évben használható, mert a láb fáradt, elnehezült érzete soha nem megy szabadságra. Akár naponta 4-szer is használható. A Cedralex gyógyszertárban kapható. Erre a linkre kattintva megnézheti, hogy melyik webpatikában kapható a Cedralex.

A Cedralex használatát kerülni kell sérült bőrön és friss sebeken, valamint akkor is, ha az összetevők bármelyikére érzékeny. A bőrgyógyászok bevonásával érintett hölgyeken történt tesztelés során a Cedralex használata minden bőrtípus esetében biztonságosnak bizonyult. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, javasoljuk, forduljon gyógyszerészéhez vagy kezelőorvosához.

A Cedralexet az elnehezült láb érzésének enyhítésére fejlesztették ki. A Cedralex hidratálja, frissíti és nyugtatja az elnehezült és fáradt lábat, hogy újra könnyűnek és komfortosnak érezze. Mentolt, cédrátot és többféle hidratáló összetevőt tartalmazó 3D-mátrix formulájának köszönheti  hatását. Gyorsan felszívódik, azonnali felfrissülést nyújtva a lábnak.
A Cedralex nem alkalmas a visszérbetegség kezelésére, a visszérbetegségben szenvedők lábának hidratálására és felfrissítésére azonban használható. Kérjük, hogy visszérbetegsége megfelelő kezelése érdekében forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez.

A Cedralex eredete és összetétele

A Cedralexet Franciaországban, a franciák által a szépség szigeteként emlegetett Korzikán termesztett és szüretelt cédrát felhasználásával gyártják. Ha szeretné, könnyen kipróbálhatja a Cedralexet. A Cedralex gyógyszertárban kapható. Erre a linkre kattintva megnézheti, hogy melyik webpatikában kapható a Cedralex.

A cédrát egy gyümölcs, ami a citrusfélék közé tartozik, ugyanúgy, mint a citrom. A cédrátnak (latin nevén Citrus medica) tonizáló, vitalizáló hatása és kellemesen édes illata van. A Cedralex egyik összetevője a Franciaországban, Korzika szigetén termesztett és szüretelt cédrát.

Scroll to Top